Diensten

 

  • Per 1 december 2016 openen we een leer werkbedrijf in Beek en Donk, Vonderweg 23, 5741 TE Beek en Donk. Hier begeleiden we kandidaten naar werk, maken ze werk-fit en leren ze handelingen aan in de metaal en automotive breed. De planning is om vanaf september 2017 hier een niveau 1 diploma aan te koppelen. Tevens wordt deze locatie het training centrum voor autoschadetraining.nl   www.autoschadetrainiing.nl
  • Re-integratie van Wajong, Wia kandidaten en 50 plussers.

Deze categorie medewerkers is heel loyaal naar het bedrijf en zet zich voor meer dan 100 % in.

Ik werf en begeleid kandidaten uit bovenstaande categorie tot en met praktijkbegeleiding op de werkvloer. Ik weet dat uw praktijkopleider hier niet altijd de tijd voor heeft. Ik neem hier een gedeelte van de begeleiding uit handen en coach de praktijkopleider hierin. Dit vergroot de kans op succes enorm, met name in de eerste periode.

 

  • Persoonlijke coaching.

Heeft u behoefte aan persoonlijke coaching b.v. van onbalans naar balans, u vind het moeilijk om gesprekken te voeren, loopt weg van confrontaties. Ik kan u hierin ondersteunen en zorgen dat u de juiste weg vind om te bereiken wat u wilt bereiken.

Heeft u medewerkers die extra coaching nodig hebben op b.v. leidinggevende competenties, assertiviteit, ook dan kan ik u helpen om deze handvaten aan te reiken waardoor zij beter functioneren.